Sedan nära 50 år tillbaka förvandlar PHYTOMER havet till hudvård för att bättre framhäva kvinnors och mäns skönhet. Autentisk, naturlig och levande skönhet.

Historien om
en familj

Mathilde Gédouin-Lagarde gör skönheten från PHYTOMER tillgänglig för alla och överallt, från havet till staden.

Antoine Gédouin, vd, satsar på att erövra alla världens vackraste span.

Jean Gédouin, visionären och grundaren, skapar PHYTOMER år 1972.

3 generationer med en gemensam passion

Havets brus, vågornas kraft, havsbrisens friska sälta ...

Allt börjar i Bretagne år 1972. Där, i Saint-Malo-buktens milda klimat, blickar den unge entreprenören Jean Gédouin ut över havet.

Filmen om historien bakom PHYTOMER

Vår passion
för vetenskap

PHYTOMER, pionjär inom marin bioteknik

Bakom kärleken till havet och till Bretagne finns ett företag som bedriver vetenskaplig forskning. För att förena dessa intressen har PHYTOMER skapat ett unikt laboratorium, enbart för marin bioteknik. Där koncentreras de mänskliga synergierna, för att ständigt driva forskningen framåt.

Upptäck vårt laboratorium

”Forskarna vid PHYTOMER är först i världen med att använda havet i laboratorium för att förstärka dess effekt på huden. De skapar miljövänliga sammansättningar av hög kvalitet genom att bemästra varje etapp: från upptäckt av aktiva ingredienser till tillverkning av våra slutprodukter. »

Antoine Gédouin, vd för PHYTOMER

Vårt engagemang
för havet

Lokala ingredienser

Anpassad skörd av alger

Hållbar odling av alger

Förvaltning av miljöpåverkan

Kvalitets- och CSR-certifiering

Havet, grunden till vår existens

Vår historia och våra liv är nära sammanflätade med något som omger oss varje dag: Havet. Vår starka kärlek till det återgäldas med besked. Tack vare havet tar vi fram exklusiva produkter av hög kvalitet genom att bemästra varje etapp: från upptäckt av aktiva ingredienser till tillverkning av våra slutprodukter. Genom våra forskningsframsteg kan vi skydda havet och dess enastående biologiska mångfald.

Vi tar ansvar för miljön

Vår syn
på skönhet

Levande skönhet, från havet till staden

Vi tror att människors skönhet är fulländad som den är. Låt den helt enkelt förnyas tack vare havets fascinerande kraft. Vårt åtagande: Dag efter dag erbjuda dig en naturlig och levande skönhet överallt, från havet till staden. En skönhet som får näring av välbefinnande, creme efter creme, behandling efter behandling, i händerna på experter. På span och hudvårdssalonger.

Upptäck våra bästsäljare